Анчелоти: Две луди минути усложниха ситуацията за нас


Н. Гавазов

Анчелоти:  Две луди минути усложниха ситуацията за нас

Старши-треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти коментира победата с 3:2 над Унион (Берлин) в мач от последния кръг на груповата фаза на Шампионска лига и първото място в квартета.

"Това бе донякъде странен мач. Контролирахме събитията до 40-ата минута, а след това две луди минути усложниха ситуацията за нас. Целта ни през второто полувреме бе да бъдем по-ефективни. Започнахме да разчитаме повече на крилата, защото, когато имаш играч като Хоселу, който е отличен във въздуха, трябва да използваш силните му страни.

През първото полувреме не действахме достатъчно добре, когато опитвахме да градим играта отвътре. Това не бе правилният подход. Хоселу има осем гола и когато играем срещу по-затворен отбор, той е човек, който може да ни помогне. Дани Себайос заслужава този гол. На него му бе много трудно да се завърне след контузията и това бе тежък момент за него. Освен гола, той се представи доста силно като цяло в мача. Получи повече време на терена и показа на какво е способен", заяви Анчелоти.

  Сподели
141