Индзаги: Показахме, че сме страхотен отбор


Н. Гавазов

Индзаги: Показахме, че сме страхотен отбор

Старши- треньорът на Интер Симоне Индзаги говори за равенството с Бенфика (3:3) в мача от 5-ия кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

"Започнахме слабо мача, липсваше ни концентрация, за което трябва да платим в Шампионска лига. След първото полувреме се прегрупирахме, за да може всеки от нас повече. Отвърнахме много добре и успяхме да изравним резултата. Ще посоча положителните страни - това е страхотен отговор. Имаме страхотен екип, работим добре и искаме да се радваме на успех.

Беше фантастично да се класираме с два мача повече, но знаехме, че днес ще бъде трудно и се оказа така. Момчетата имат страхотен дух и отговориха страхотно след слабо първо полувреме. Показахме, че сме страхотен отбор и в крайна сметка тръгнахме да търсим победител. Доволен съм от нашия отговор. Знаем къде искаме да стигнем и знам, че мога да разчитам на целия отбор“, заяви Индзаги.

След пет кръга Интер е на второ място с 11 точки в група D с Реал Сосиедад (11 точки), РБ Залцбург (4 точки) и Бенфика (1 точка).

  Сподели
223