Лудогорец ще спечели първия мач срещу Олимпия Любляна


FUTBOL-TV

Лудогорец ще спечели първия мач срещу Олимпия Любляна

Лудогорец - Олимпия Любляна
Стадион: "Хювефарма Арена", Разград
Дата: 26.07.2023 г.
Час: 21:45


Лудогорец приема Олимпия Любляна на своя стадион в Разград в първа среща от втория предварителен кръг на Шампионска лига. Разградчани имаха проблеми с предишния си съперник - Балкани. В първия мач българите паднаха, но на реванша постигнаха категоричен успех. Олимпия пък е добре познат отбор у нас. В миналото словенците на два пъти отстранят Левски от евротурнирите, което до ден днешен е възпято от феновете на ЦСКА. Сега въпросът е дали Олимпия може да се справи и с Лудогорец, въпреки че отново определено не е сочен за фаворит. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

Лудогорец определено не започна по най-мечтаният начин този сезон, но бързо успя да вдигне оборотите. След загубите от Крумовград и Балкани, последваха два разгромни успеха - срещу Балкани на реванша и срещу Етър. В двубоя срещу тима от Велико Търново обаче, хората на Ивайло Петев бяха подпомогнати от реферите, които изгониха играч на "виолетовите" при повече от спорна ситуация. Подобна съдийска помощ едва ли ще има за Лудогорец и в евротурнирите.

Така или иначе, добрата новина за Ивайло Петев е, че той отново даде почивка на голяма част от титулярите, които по всичко изглежда ще са готови на 100% за мача от евротурнирите. В състава на Лудогорец не се очакват изненади, като Петев ще разчита на всичко най-добро, с което разполага.

"Дано новите играчи да се адаптират по най-бързия начин. Нормално е да се вземат нови играчи, някои да си тръгнат, но на дневен ред е сряда. Трябва да играем умно и да търсим победата от началото на мача. В днешно време няма фаворити. Всеки един двубой е 50 на 50", каза Петев за мача с Олимпия.

Съперникът на Лудогорец - Олимпия Любляна загуби с 1:2 гостуването си на Копер на старта на сезона в Словения. Новият треньор на Олимпия Марсел Ратник запази някои основни играчи, като ги остави на резервната скамейка, а това се отрази на играта на тима. Част от основните играчи, все пак се появиха в игра след почивката, в опит да спасят положението, но без успех. Все пак, очаква се тимът да бъде сравнително "свеж" за мача в Разград.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ОЛИМПИЯ ЛЮБЛЯНА 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
418