Лудогорец ще опита да измие срама срещу Балкани от Косово


FUTBOL-TV

Лудогорец ще опита да измие срама срещу Балкани от Косово

Лудогорец - Балкани
Стадион: "Хювефарма Арена", Разград
Дата: 19.07.2023 г.
Час: 21:00


Лудогорец приема Балкани (Косово) в мач-реванш от първия предварителен кръг на Шампионска лига. Първата среща не премина по вкуса на разградчани, които инкасираха малко очаквана загуба с 0:2. Последва и слабо представяне при старта на родния шампионат, а сега е време за реванша. Лудогорец ще гонят задължителен успех и поне два гола разлика, за да пратят мача поне в продължения. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

След неприятната загуба от Балкани с 0:2 последва и още един слаб мач за Лудогорец - този път на старта на родния шампионат. Разградчани паднаха от ФК Крумовград, при това новаците не играха на собствения си стадион, който няма осветление. Двубоят се игра в Пловдив.

Треньорът на шампионите - Ивайло Петев заложи на два различни състава в двата мача, с цел да запази титулярите за реванша с Балкани. Това обаче поне за сега му изиграва лоша шега. Все пак, надеждата на всички в Разград е за добро представяне на своя стадион и успех срещу изглеждащия по-скромен отбор от Косово.

Иначе след тези загуби се задвижи селекцията в отбора, която изглежда този път закъсня. Очаква се в следващите дни да бъдат представени няколко нови попълнения, които да подсилят отбора за новия сезон. Не е изключено обаче Бърнаед Текпетей да бъде продаден, като има спекулации (за сега) и по тази темата.

“Загубата от Балкани не е била случайна. Говорихме си с играчите, утре ще продължим. Допуснахме детски три гола и изтървахме около 15. Имаме доста играчи и тези, които играха днес, ако не могат да защитят фланелката… всеки един ще получи своя шанс. Разликата беше в головете, а не в положенията. Срам за нас!", каза Петев след поражението от Крумовград.

Добрата новина за него е, че той запази основните си играчи за реванша с Балкани и няма да има особени проблеми при окомплектоването на стартовия състав. Петев ще търси ранен гол, който евентуално да направи задачата на тима му - по-лека. Заговори се в някои медии, че при провал, то Петев ще бъде изгонен. Това естествено бе опровергано от част от ръководителите на Лудогорец, но вероятно това е било с цел да се успокои обстановката около бившия селекционер на Босна и Херцеговина.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - БАЛКАНИ 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
435