Пробвайте знак Х за визитата на Лудогорец в Косово


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за визитата на Лудогорец в Косово

Балкани - Лудогорец
Стадион: "Фадел Вокри", Прищина
Дата: 11.07.2023 г.
Час: 21:45


Визита в Косово е първият тест за Лудогорец в Шампионска лига. Разградчани ще премерят сили с Балкани в първи мач от първия предварителен кръг на най-комерсиалния европейски клубен футболен турнир. Българите влизат като фаворити и ще направят всичко възможно за позитивен резултат. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Треньорът Ивайло Петев има не малко проблеми преди мача. Контузен е капитанът Антон Недялков, а с травми са още Диниш Алмейда, Рик Джонатан и Дени Групер, както и завърналите се след наем Дорин Ротариу и Педро Енрике. В групата за мача не е и новото попълнение Сон.

Наказани за първата среща са Оливие Вердон и Якуб Пьотровски. Те обаче заминаха с отбора за Прищина, тъй като ще имат за цел да наблюдават внимателно играта на съперника и почти сигурно на тях двамата ще се разчита на реванша в България.

"Трябва да сме готови, няма място за оправдания. Концентрацията ни пада само върху мача, който е на 11 юли. Трябва да знаем, че не е случайно, че бяха в групите на Лигата на конференциите и спечелиха четири точки. Няма да е лесно, но ние преследваме нашата цел", заяви наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев.

Съперникът на Лудогорец в първия квалификационен кръг на Шампионската лига - Балкани завърши летния си подготвителен лагер преди седмица, проведен край Охридското езеро.

Преди да се прибере, шампионът на Косово проведе контролна среща, в която победи албанския ФК Тирана с 3:1. Два гола за успеха реализира нападателят Албион Рахмани, който беше спряган като трансферна цел на Лудогорец. Едно попадение добави Албин Бериша.

В същото време Балкани направи трансфер. Резервният вратар Дашнор Балай, който е продукт на клубната школа, напусна след шестгодишен престой в тима. На неговото място е привлечен черногорецът Дамир Люлянович. Така или иначе това не касае особено Лудогорец, тъй като почто сигурно новакът ще остане на резервната скамейка.

 

ПРОГНОЗА: БАЛКАНИ - ЛУДОГОРЕЦ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
389