Тухел предпочита Реал Мадрид на полуфинала


Н. Гавазов

Тухел предпочита Реал Мадрид на полуфинала

Мениджърът  на Челси Томас Тухел се надява отборът му да се изправи срещу Реал Мадрид, а не срещу Ливърпул в  полуфиналите в Шампионска лига.

Поражението с 1:0  от Порто не попречи на Челси да стигне до полуфиналите в Шампионска лига за първи път от седем години, където "сините" ще се изправят срещу победителя от двойката Реал-Ливърпул.

Реал Мадрид има преднина от два гола преди реванша на "Анфийлд", а Тухел признава, че ще е по-добре да се изправи срещу отбора на Зинедин Зидан.

"Нямам особени предпочитания, но в Шампионска лига обичам да не играя срещу отбори от моята лига, защото така усещането за европейско състезание е малко по-силно. Но това е всичко.

Мисля, че който заслужава, сблъсъкът все още не е приключил, но определено ще гледам мача им. Ще бъде хубаво да гледам този мач като полуфиналист.

Мисля, че още нищо не е решено и всичко е възможно. Ливърпул е много силен у дома, Висшата лига е силна, така че да видим. Това е добра ситуация за нас, независимо на кого ще попаднем", заяви Тухел.

  Сподели
297