Барселона с лесна победа над Юнайтед (видео)


И. Ангелов

Барселона с лесна победа над Юнайтед (видео)

Барселона прие Манчестър Юнайтед за втората среща между двата тима от четвърт-финалите на Шампионска лига. След като каталунците победиха на гости в Англия с 1:0 миналата седмица, днес те добавиха още 3 гола към този резултат след 3:0 пред своята публика.

Юнайтед обаче започна силно в мача и още преди да премине минута игра Маркъс Рашфорд нацели гредата на Тер Щеген. 

В 10-ата минута съдията отсъди дузпа за домакините, която отмени след като прегледа повторението на чистото влизане на Фред срещу Ракитич. 6 минути след това Меси пое топката от дясно, премина през Йънг и не бе затворен от защитата, като стреля от дъгата за 1:0 неспасяемо за Де Хеа.

В 20-ата минута Меси вкара отново за 2:0 след доста слаб удар с десния крак на Меси от дъгата, при който Де Хеа падна върху топката и я изпусна в мрежата си за гола. Това се оказа и първия мач на Меси, в който той вкарва два гола от позиция извън наказателното поле от 2010 година срещу Щутгарт.

След почивката Юнайтед така и не показа желание да достигне до гол. Така в 61-ата минута Филипе Коутиньо вкара красив гол от дистанция право в ъгъла на вратата за 3:0. Домакините останаха по-силни до края и организираха още няколко добри положения.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
485