Почетино: Защо да не стигнем до финал в ШЛ?


Н. Гавазов

Почетино: Защо да не стигнем до финал в ШЛ?

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Пчоетино сподели мнение за успехите на отбора по време на груповата фаза на Шампионска лига.

"Това бе много важно. Ние спечелихме много точки, постижението е фантастично. Пред нас има дълг път. Следващите мачове в турнира са чак в края на февруари. Ще изчакаме резултатите от жребия. Мисля, че ще продължим да играем на това ниво. Естествено, мотивацията да играем в най-добрия турнир на планетата е огромна.

Ясно е, че ще се стараем да побеждаваме във всеки мач и ще се опитаме да стигнем възможно най-далече. Във футбола винаги има място за мечти. Защо не? Всички наши потенциални съперници са силни и достойни отбори. С всеки от тях ще ни бъде трудно.

Пет отбора от Англия се класираха за 1/8-финалите. Сега трябва да покажем, че сме способни да се справим с натиска в Шампионска лига и да достигнем финал или полуфинал. В последно време Испания доминираше тук - Барселона, Реал Мадрид. Отборът ни показва прекрасна игра и за Англия ще в фантастично, ако Висшата лига бъде представена във финала. Защо не?", заяви Почетино.

 

  Сподели
136