Андерехт - Байерн Мюнхен: Класически успех за баварците


Н. Гавазов

Андерехт - Байерн Мюнхен: Класически успех за баварците

Андерлехт - Байерн Мюнхен
Стадион: "Констант Ванден Щок", Брюксел
Дата: 22.11.2017 г.
Час: 21:45 ч.
Съдия: Антъни Тейлър (Англия)

Андерлехт посреща Байерн Мюнхен в опит да защити своята чест, но немският гранд няма право на грешка и до последно ще преследва ПСЖ с намерението да измести французите от първото място в групата, което не е добра новина за белгийците.

Андерлехт се оказа най-слабият отбор в групите на Шампионска лига. Тимът загуби всичките си срещи досега и допусна 15 гола, без да отбележи нито едно попадение.

Байерн Мюнхен пък се преобрази под ръководството на Юп Хайнкес и в момента се намира в чудесна серия от осем поредни победи, с голова разлика 20:3. Преди утрешната среща баварците са втори в групата, на 3 точки от лидера ПСЖ.

Утре няма да играят Нажар от домакините, който е контузен, както и Рибери и Нойер от гостите, които също са с травми.

Последното гостуване на Байерн Мюнхен тук бе през 2008 година и тогава немците победиха съперника си с 5:0. Двата тима са се срещали общо 11 пъти, като баварците имат 6 победи, срещу 3 на Андерлехт.

Едва ли ще изненадаме някого, ако кажем, че фаворит в мача е Байерн. Очакванията са за категоричен успех на гостите, като предизвикателството и тръпката за почитателите на залозите може да дойде от разликата, с която ще дойде победата на баварците и дали Роберт Левандовски ще се разпише в мача. Нашето предположение е за класически успех на мюнхенци и поне гол за поляка.

Прогноза: Андерлехт - Байерн Мюнхен 0:3

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
219