Деле Али разби Реал Мадрид на Уембли (видео)


И. Ангелов

Деле Али разби Реал Мадрид на Уембли (видео)

Тотнъм прие Реал Мадрид на "Уембли" за срещата от поредния четвърти кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Днес домакините успяха да спечелят срещата с убедителното 3:1 след изключително представяне на 21-годишният полузащитник на шпорите Деле Али, който реализира на два пъти и организира третия гол на своите, докато Кристиано Роналдо върна попадение за "белия балет".

Али откри в 27-ата минута днес от непосредствена близост след остро подаване на Трипиер от дясно след една добра атака с много подавания от домакините. В 56-ата минута на втората част с удар от дъгата и благодарение на рикушет Али отново се разписа за 2:0.

В 65-ата минута при една контра младокът спечели доста пространство в центъра и намери Кейн в предни позиции, който изведе Ериксен за завършек на контрата и 3:0. В 80-ата минута Кристиано Роналдо успя да достигне до гол за крайното 3:1.

Така Тотнъм излиза с 10 точки на върха в осма група на ШЛ. Реал Мадрид има 7 точки, а след днешния равен 1:1 между Борусия Дортмунд и АПОЕЛ двата тима делят трето и четвърто място с по 2 пункта.

В срещата между Борусия и АПОЕЛ днес головете вкараха Герейро за домакините в 29-ата минута след подаване на Кагава, а във втората част Поте върна за 1:1, оформяйки разочароващия резултат и за двете страни.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
114