Селтик и Байерн няма да си вкарат


Н. Гавазов

Селтик и Байерн няма да си вкарат

Селтик - Байерн
Стадион: "Селтик Парк", Пирея
Дата: 31.10.2017 г.
Час: 21:45
Съдия: Дан Макили (Холандия)

Тази вечер Селтик ще приеме Байерн Мюнхен в мач от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионска лига и срещата спокойно може да се разглежда като последен шанс за шотландците да попаднат в плейофите на турнира.

Преди две седмици двата тима играха в Германия и баварците вкараха три гола във вратата на съперника си, докато "детелините" си останаха с двата точни удара към Улрайх. Това сериозно удари по амбициите на Селтик, който постигна забележителна победа на терена на Андерлехт, но и срамна домакинска загуба с 5:0 от ПСЖ. Така хората на Брендън Роджърс събраха три точки, което към момента ги оставя в битката за второто място.

Байерн се преобрази под ръководството на Юп Хайнкес, спечелвайки всичките си пет мача в различни турнири. най-голяма съпротива на баварците оказа РБ Лайпциг в Купата на Германия, където рулетката на дузпите определи победителя. Двата тима се срещнаха и в първенството на Бундеслигата през уикенда, като червеният картон на Орбан предреши изхода на срещата. Така или иначе, Байерн заминава за Острова в добро състояние на духа и с амбицията да повали свия съперник.

Домакините са без контузените Шимунович, Ралстон, Святченко и Робертс. Байерн също е без някои основни играчи - Левандовски, Нойер, Рибери, Бернат и Мюлер.

Ясно е, че фаворитът в мача е Байерн Мюнхен. И все пак съветът ни е да се потърси интрига в тази среща, тъй като домакините имат своите козове - невероятната подкрепа на публика и това, че гостите щебъдатбез изявен централен нападател.

Прогноза: Селтик - Байерн 0:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
174