Гончаренко: Всичко рухна след първия гол на Юнайтед


Н. Гавазов

Гончаренко: Всичко рухна след първия гол на Юнайтед

Старши-треньорът на ЦСКА Москва Виктор Гончаренко сподели мнение за поражението с 4:1 от Манчестър Юнайтед в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

"Ако сме имали някакъв план за мача, той рухна след първия допуснат гол. Нивото ни игра след това много падна. Не се справихме със съперника, на моменти Юнайтед имаше тотално преимущество. Да, може да се говори, че класата на отбора е много голяма - това е лидер в английската Висша лига. При това и Акинфеев ни спаси в няколко ситуации. Опитахме се да намерим баланс. Но трябва да учим от това, как съперникът се връщаше при загуба на топката.

Мога да кажа следното: най-трудното е да преживея грешки като тази с първия гол. Мисля, че достатъчно подробно говорехме за това, как действа Юнайтед, когато овладее топката, какво прави с фланговете си и как Лукаку завършва атаките.

Винаги е трудно да атакуваш, знаейки че зад гърба си имаш трима нападателя, един от които е много силен физически. Постоянно трябва да се оглеждаш", заяви Гончаренко.

 

  Сподели
247