Апоел ще вземе малък аванс преди реванша с Лудогорец


FUTBOL-TV

Апоел ще вземе малък аванс преди реванша с Лудогорец

Апоел Беер Шева - Лудогорец
Стадион: "Търнър", Беер Шева
Дата: 26.07.2017г.
Час: 20:00
Съдия: Хараламбос Калогеропулос (Гърция)


Апоел Беер Шева посреща Лудогорец на своя стадион в първа среща от третия предварителен кръг на Шампионска лига. Срещата е трудно предвидима, най-вече заради непостоянството в играта на разградчани. Иначе домакините имат проблеми преди този двубой, но все пак прогнозата на Futbol-tv и Futbolbet е за знак - 1.

В лагера на Лудогорец настроението е приповдигнато. Тимът успя да елиминира тима на Жалгирис, а само броени дни след това си спечели и трите точки при трудното гостуване на ЦСКА в София в среща от родното първенство. В мача срещу "армейците" Георги Дерменджиев даде почивка на половината отбор, именно с цел да спести сили за тежките двубои в европейските турнири.

Всички пропуснали мача срещу ЦСКА ще се завърнат в стартовия състав, който не би трябвало да е много различен от този, на който треньорското ръководство разчиташе за реванша с Жалгирис. Светльо Дяков, Марселиньо и Кафу все пак се появиха в игра след почивката срещу 31-кратните шампиони, но и тримата не се запомниха с нещо особено.

Голямото оръжие на Лудогорец специално за срещите срещу израелския тим се казва Лукас Саша. Той отлично познава играта на съперника, тъй като до скоро защитава цветовете на друг местен тим - Апоел Тел Авив. Саша е дал доста добра информация на треньорския щаб и дори е влязъл в ролята на анализатор на отбора.

“Очакват ни тежки два мача с Апоел. Ще направим всичко възможно, за да се представим по най-добрия начин и да играем плейоф в Шампионската лига. Запознахме се доста добре с качествата на Апоел. Израелският клуб практикува близък до нашия стил на игра. Мисля, че сме равностойни съперници. Предстоят ни мачове на надлъгване, а зрителите ще останат доволни от видяното", заяви треньорът на Лудогорец.

Един от най-добрите и опитни футболисти в Апоел Беер Шева Бен Сахар пропуска мачовете с Лудогорец в третия квалификационен кръг на Шампионската лига, тъй като има травма в коляното. За радост на 27-годишния нападател обаче до операция на няма да се стигне. Сахар се прибра в израелското първенство и подписа с Апоел Беер Шева след периоди в Челси, Еспаньол, Херта Берлин и холандския Вилем II.

Новото попълнение от Чехия - нападателят Томаш Пекхарт, който преди ден се присъедини към отбора от АЕК Атина, все още не се знае дали ще бъде включен в групата за мача. Очаква се той да бъде картотекиран, като дори това стане факт, то той едва ли ще стартира от първата минута. Пекхарт има 12 гола в 32 мача миналата година в гръцкото първенство, а сега се обвърза за пет години с новия си клуб.

Също така проблеми има с друго ново попълнение - испанският нападател Исаак Куенка от Гранада, който е контузен, както и с Елианив Барда, който е под въпрос за срещата. При Куенка рехабилитацията продължава, но едва ли ще бъде готов и за двата мача.

"Лудогорец е много силен отбор в офанзивен план, е мнението на треньора Барак Бахар. "Изгледахме доста видеозаписи на Лудогорец и сме наясно с техните силни и слаби страни", добави още наставникът.



ПРОГНОЗА: АПОЕЛ - ЛУДОГОРЕЦ 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
320