Почетино: Разочаровани сме, но ще се бием в Лига Европа


Н. Гавазов

Почетино: Разочаровани сме, но ще се бием в Лига Европа

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино коментира победата над ЦСКА Москва с 3:1 в мач от шестия кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

"Разбира се, че съм доволен от резултата в мача с ЦСКА. на първо място искам да благодаря на нашите фенове за подкрепата. те показаха колко голям е нашият клуб. Много важно бе да победим", заяви Почетино.

"Трябва да се гледа в бъдещето и да се представяме успешно, както го направихме сега. Разочаровани сме, че не можем да продължим борбата в Шампионска лига, но ще продължим да го правим в Лига Европа и във Висшата лига. Не мисля, че Лига Европа е турнир, който те отвлича от националното първенство. Ако погледнете последните години, ще видите, че Тотнъм участва през цялото време в този турнир. Важното е да продължим да се борим на високо ниво", каза още мениджърът.

"Вярно е, че имахме труден период, когато ни липсваха важни имена в състава, но сега видяхте този боен дух на отбора, с който той игра. Тотнъм е уверен в себе си, а аз съм уверен в своите футболисти. Лига Европа е отлична възможност за това да играем и да работим над себе си", завърши Почетино.

 

  Сподели
198