ПСЖ отново ще победи Лудогорец


FUTBOL-TV

ПСЖ отново ще победи Лудогорец

ПСЖ - Лудогорец
Стадион: "Парк де Пренс", Париж
Дата: 06.12.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Тасос Сидиропулос (Гърция)



ПСЖ е домакин на Лудогорец в последен мач за двата тима от груповата фаза на Шампионска лига. Французите вече си осигуриха участие в следващата фаза на турнира, като единствено не е ясно дали ще финишират 1-ви или 2-ри в класирането. Мачът е от огромно значение за разградчани, които се борят за 3-то място с отбора на Базел, но по-вероятно е класата на ПСЖ отново да си проличи. Прогнозата на Futbol-tv е за знак - 1.

Йордан Минев ще бъде готов на 100% за предстоящото гостуване на ПСЖ от груповата фаза на Шампионска лига. Защитникът имаше леки проблеми, заради които остана на резервната скамейка срещу Левски (победа с 2:1). Те обаче са отшумели и се очаква той да започне двубоя в Париж от първата минути, заменяйки Сисиньо. Други промени не се очаква да има, като Георги Дерменджиев ще заложи на най-доброто за мача с ПСЖ.

След двубоя с Левски Джонатан Кафу се прибра в съблекалнята, подпирайки се на двама от хората от щаба на разградчани. Нападателят се придвижваше трудно и по гримасата на лицето му личеше, че изпитва болка. Минути след срещата обаче стана ясно, че Кафу ще може да вземе участие в предстоящия мач от групите на Шампионската лига. Той е получил удар в ребрата, но няма нищо сериозно и ще бъде на линия.

"През 1993 г. на този стадион националният отбор победи Франция и зарадва цяла България. Сега се надявам ние да сторим същото и отново да направим хората щастливи. ПСЖ е един много силен отбор, а шейхът вече го каза: "Не ме интересува Монпелие, мисля за Лудогорец", заяви Дерменджиев.

Родните шампиони имат 2 точки от двата им мача с Базел. В момента са на трета позиция, поради по-добрата голова разлика в директните двубои с швейцарците. Това може да се окаже ключът към място в Европа и напролет. За най-сигурно, разградчани не трябва да губят, което изглежда трудно постижимо. Дори и да загубят в Париж обаче, те пак може да продължат в Лига Европа. За целта Арсенал трябва да победи Базел в другата среща от групата.

Френският шампион допусна неочаквано подхлъзване в мача си с Монпелие. Парижани паднаха тежко с 0:3 в последния си мач преди сблъсъка с Лудогорец в Шампионската лига в сряда. Наставникът Унай Емери беше пуснал в игра доста играчи, които доскоро имаха травми и им даде игрови минути преди битката с разградчани на "Парк де Пренс". Но това донякъде му изигра лоша шега, защото домакините нанизаха три безответни гола чрез Пол Ласне, Елие Схири и Риад Будебуз.

Освен това Унай Емери продължава да има сериозни кадрови проблеми в халфовата линия на отбора. Полузащитникът Тиаго Мота е под въпрос за мача с Лудогорец заради болки в прасеца и участието му в мача ще се реши в последния момент. Срещата пропуска полузащитникът Хавиер Пасторе, който не е възстановен от контузия. Извън сметките на старши треньорът е друг играч от халфовата линия - Адриен Рабио, който също лекува контузия. Италианският плеймейкър Марко Верати също е аут от групата, но заради наказание.

"Двубоят с Монпели се отразява лошо на самочувствието на тима, но трябва да го забравим и да помним, че се представяхме добре преди това. Това бе важен мач, но трябва да го забравим и да се концентрираме върху двубоя с Лудогорец. Колкото до състава за мача, няма да подмина представянето на играчите преди срещата с Монпелие“, сподели треньорът на ПСЖ Унай Емери.

"Ди Мария е важен играч за нас. Направи няколко добри мача, но определено може повече. Всички трябва да му помагат, за да става по-добър и да допринася за отбора. Тиаго Силва Тиаго Мота и Матюиди са отлични капитани. Те са много ценни за отбора. Останалата част от състава е важна също, но тези тримата са ключът към стила, който търсим. Курзава се представи добре в събота, но Максуел също е готов“, добави Унай Емери.





Последни 5 изиграни срещи:

ПСЖ:

19 ноември ПСЖ - Нант 2:0 (Лига 1)
23 ноември Арсенал - ПСЖ 2:2 (Шампионска лига)
27 ноември Лион - ПСЖ 1:2 (Лига 1)
30 ноември ПСЖ - Анже 2:0 (Лига 1)
03 декември Монпелие - ПСЖ 3:0 (Лига 1)

Лудогорец:

16 ноември Берое - Лудогорец 0:2 (Първа лига)
19 ноември Лудогорец - Берое 1:0 (Първа лига)
23 ноември Лудогорец - Базел 0:0 (Шампионска лига)
26 ноември Ботев Пловдив - Лудогорец 1:3 (Първа лига)
30 ноември Лудогорец - Левски 2:1 (Първа лига)


Досегашни срещи:

ПСЖ - Лудогорец

1 среща
1 победа за ПСЖ
0 равенства
0 победи за Лудогорец
Голова Разлика: 3:1 за ПСЖ



ПРОГНОЗА: ПСЖ - ЛУДОГОРЕЦ 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
331