Англия с обрат срещу Уелс (видео)


FUTBOL-TV

Англия с обрат срещу Уелс (видео)

Англия направи обрат и спечели с 2:1 срещу Уелс в много важен двубой от Група В на Евро 2016. Благодарение на успеха "Трите лъва" оглавиха класирането в групата си.

Иначе двата тима направиха сравнително скучно първо полувреме, в което положенията бяха доста малко. В 7-ата минута Лалана напредна отдясно и центрира към Стърлинг, който засече кълбото, но го изпрати високо над вратата. В 32-ата минута Хари Кейн засече в наказателното поле центриране на Деле Али, а Бен Дейвис блокира и протегна ръка, но Феликс Брих не уважи претенциите на англичаните за дузпа.

Малко по-късно Смолинг засече с глава центриране на Рууни, а топката мина много близо до гредата. Така три минути преди почивката отборът на Уелс, при първата си по-интересна ситуация стигна до гол. Гарет Бейл изпълни фаул от над 30 метра прати топката в мрежата, като вина за попадението има Джо Харт, който не се намеси добре.

В 56-ата Джейми Варди изравни. Голмайсторът на Лестър се разписа след удар отблизо. Играчите на Уелс обградиха рефера и искаха да бъде отсъдена засада, но такава правилно не бе отсъдена и голът бе зачетен.

В 74-ата минута "драконите" претендираха за дузпа след падане на Джони Уилямс в наказателното поле след единоборство със Смолинг. Сигнал обаче не последва.
В добавеното време Даниел Стъридж донесе победата на тима на Рой Ходжсън, с което хвърли в екстаз феновете на тима, които бяха заели своите места по трибуните.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
162