Рой Кийн нападна Евертън


Н. Гавазов

Рой Кийн нападна Евертън

Помощник-треньорът на националния отбор на Ирландия Рой Кийн е на мнение, че Евертън специално иска от своите футболисти да не се раздават за в мачовете за националния отбор. Независимо от това, че лидерите на "карамелите" Симъс Коулмън и Джеймс Макарти редовно играят за клубния си тим, в националния на Ирландия те почти винаги пристигат с травми, коеото не им позволява да работят с пълни сили.

Според Кийн, който също така е асистент на Пол Ламбърт в Астън Вила, наставникът на Евертън Роберто Мартинес принуждава своите футболисти да не рискуват здравето си в мачовете за националния отбор.

"Мисля, че Макарти се намира под огромен натиск от страна на Евертън. Всеки път когато Коулмън и Джеймс пристигат тук, на тях се оказва натиск. Всичко се поднася така, сякаш те не могат да се появят на терена или са контузени. Ако се вярва на Евертън, те едва ли не трудно ходят. Точно за това, когато Симъс и Джеймс пристигнат тук и минат през рецепцията, ние казваме: "Слава на Бога, това е истинско чудо", заяви Кийн.

 

  Сподели
99