Дел Боске рискува да си навлече гнева на Моуриньо


Н. Гавазов

Дел Боске рискува да си навлече гнева на Моуриньо

Наставникът на националния отбор на Испания Висенте дел Боске рискува отново да си навлече гнева на мениджъра на Челси Жозе Моуриньо, след като по-рано днес обеща да извика нападателя Диего Коща за мачовете на "Ла Фурия". В началото на този месец Жозе подложи на критика своя колега, след като Коща се завърна в разположение на "сините" с изострена травма на задната повърхност на бедрото.

Според мнението на Моуриньо, футболистът ще може напълно да се възстанови само пи положение, че пропусне ноемврийските мачове на националния отбор. Дел Боске обаче продължава да настоява на своето и възнамерява да използва Коща за двубоите на Испания с Германия и Белорусия.

"Не ни провървя с Диего. Той се присъедини към нас не в най-добрата си форма, а тази травма само влоши ситуацията. В някои неща сме много гъвкави и може да отидем на компромис, но в тази ситуация оставаме непреклонни. Не знам, дали постъпваме правилно или не, но ако не извикаме Коща в националния отбор, ние ще бъдем подложени на критика", заяви Дел Боске.

 

  Сподели
129