Лукаку: Роден съм да вкарвам


И. Ангелов

Лукаку: Роден съм да вкарвам

Нападателят на Белгия и Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку сподели, че е "роден да вкарва" след като прекрати сушата си от седем срещи с два гола в петъчния двубой на националния отбор срещу Мексико:

"Да, това е успокоение, но аз знаех, че ще започна отново. Чувствам се страхотно. Аз съм роден да вкарвам. Аз не мисля, че много нападатели на моята възраст имат толкова голове. Аз съм като леопард в наказателното поле."

Лукаку сподели за трудния период на Юнайтед, в който той не се разписа:

"Напоследък ние започнахме да се представяме както на старта на сезона. Отвяваме противника и доминираме, създаваме шансове. Но в последните няколко седмици не бяхме на високо ниво и това направи нещата трудни за мен. През това нещо трябва да се премине през сезона. Сега обаче се завръщат играчи от контузии и се надявам да започнем да се представяме дори по-добре отколкото в началото на сезона.

"Ние можем да създаваме повече шансове и голове."

За бъдещото завръщане на Златан Ибрахимович нападателят продължи:

"Това ме мотивира наистина, защото той е още един добър играч, който ще пристигне в тима. Когато срещаш отбор като нашия това е трудно за противниците. Ибрахимович ще ни помогне в преследването на Манчестър Сити."

  Сподели
156