Анонс на някои от световните квалификации - четвъртък


Н. Гавазов

Анонс на някои от световните квалификации - четвъртък

Люксембург - Беларус
Стадион: "Жоси Бартел", Люксембург
Дата: 31.08.2017 г.
Час: 21:45

Това е мач между два отбора, които загубиха всякакви надежди за класиране сред първите три най-добри в групата. Въпреки това, очакванията са за здрава битка, а това само може да радва неутралните зрители, както и почитателите на залозите заради добрите коефициенти в мача.

Домакините показаха голяма израстване от предишните квалификации и въпреки загубите от България и Швеция, хората на Люк Холц се представиха повече от достойно. След това дойде равенството 1:1 в Беларус, което още един потвърди развитието на люксембургци. Като цяло, тимът от Княжеството играе грамотно, но проблемите идват от неуверената защита, която допусна 11 гола в последните си три мача.

Беларус се представя според очакванията. Хората на Игор Криюшенко измъкнаха точката при домакинството си на Франция на старта, след това бяха пометени в Холандия, а след това пък не успяха да победят Люксембург като домакини. Двете загуби от България и Швеция правеха кампанията катастрофална, но през юни дойде успехът над родните национали, което върна надеждите за по-достоен завършек на кампанията.

Очертава се интересен мач и оттам интересни възможности за игра. Съветът ни към по-консервативно мислещите почитатели на залозите е да заложат за победа на гостите, които са с по-опитен и качествен състав. Равенството обаче в никакъв случай не бива се изключва, с оглед на това, че Беларус няма изявен голмайстор.

Прогноза: Люксембург - Беларус 1:1

 

 


Унгария - Латвия
Стадион: "Групама Арена", Будапеща
Дата: 31.08.2017 г.
Час: 21:45

Унгария попадна в сравнително лека група, но пък конкурентите в лицето на Швейцария и Португалия бяха безпощадни и записаха отлични резултати. За сметка на това унгарците се препънаха на всички всевъзможни места - равенство във Фарьорските острови, домакинска загуба от Швейцария, а фиаското бе поражението в Андора през юни. Така Унгария остана на осем точки от втория Португалия и на практика няма никакви шансове за класиране за следващия етап на турнира.

Латвия започна с победа в Андора, но след това тимът загуби всичките си срещи, отбелязвайки само един гол в пет двубоя. В момента латвийците са последни в групата, на точка след абсолютния аутсайдер Андора и няма никакво съмнение, че отборът от Прибалтика ще направи всичко по силите си, за да не завърши последен.

Унгария е по-силният отбор в този мач и въпреки липсата на мотивация, домакините би трябвало да вземат срещата. Да, критиките към тима са лавинообразни, а и конфузията в Андора ще окаже някакво влияние, но все пак разумното е да заложим на победа на домакините с два гола разлика.

Прогноза: Унгария - Андора 2:0

 


Португалия -Фарьорски острови
Стадион: "Естадио до Беса Сесуло", Порто
Дата: 31.08.2017 г.
Час: 21:45

Португалия е втора в групата с 15 точки, с три по-малко от Швейцария, след като "селесао" започна кампанията си именно със загуба при домакинството на "часовникарите". След това европейските шампиони спечелиха и петте си мача, при това вкарвайки 22 гола и допускайки само един.

По-интересно, а и изненадващо е представянето на островитяните. Само вижте - равенство с Унгария на старта, след това победа в Латвия. Приземяването дойде в третия кръг при домакинството на Португалия (0:6) - играчите на Фарьорските острови се опитаха да се надиграват със съперника си и пострадаха. За това тимът излезе със защитна тактика срещу Швейцария и по този начин избегна срамни поражения, а при гостуването си на Андора пък островитяните не успяха да пречупят отбранително играещият си противник.

Очакванията са за лесни три точки за домакините и успех с голям марж. И все пак интрига има - колко гола ще вкарат португалците на своя съперник, който този път ще се брани яростно? Най-доброто, което могат да направят почитателите на силните усещания е да заложат на същия резултат от първата среща - 6:0. За по-консервативно мислещите успех с 4:0 е напълно възможен.

Прогноза: Португалия - Фарьорски острови 4:0

 

 

Швейцария - Андора
Стадион: "Кубинпарк", Сент Гален
Дата: 31.08.2017 г.
Час: 21:45

Швейцария е с пълен актив от точки, с победа 2:0 над Португалия, докато Андора е абсолютният аутсайдер, който има едва 4 пункта в своя актив. И все пак трябва да отбележим достойнствата на андорците - равенство срещу Фарьорите, победа срещу Унгария и много достоен мач като домакин на Швейцария през октомври миналата година (1:2).

Очакванията са за победа на Швейцария. Няма съмнение, че гостите само ще се бранят и то с 11 човека пред своята врата, но класата на домакините е такава, че те би трябвало да вкарат поне два гола в мача. Съветът ни към авантюристите е победа с 5:0 за Швейцария. По-разумният резултат е 3:0 за домакините.

Прогноза: Швейцария - Андора 3:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
134