Клоп: Тази вечер не трябва да се забравя


Н. Гавазов

Клоп: Тази вечер не трябва да се забравя

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели мнение за срещата-реванш от четвъртфиналите на Лига Европа с Борусия Дортмунд, в която мърсисайдци постигнаха победа с 4:3 и се класираха за полуфиналите на турнира.

"Трудно е да обясниш каквото и да е. Това е невероятна, невероятна вечер на "Анфийлд". Честно казано, мачът бе странен. Когато пуснах Стъридж и Алън, аз им казах, че трябва да покажат характер. Нямаше да се разочаровам, ако бяхме изпаднали. Трябваше да покажем характер, а ние направихме даже повече. Това е европейски футбол в най-хубавата му проява. Много ми е трудно да повярвам. Поздравявам всички момчета", заяви Клоп.

"На почивката бе трудно да останем смели, но решихме, че трябва да изминем този труден път. Гледайки този ма, всеки фен на Ливърпул и Дортмунд може да си каже, че футболът е много добър спорт. Боли ме дясната ръка - не знам, какво или кой ме удари. Това е великолепна вечер, която не бива да се забравя. Бихме се като истински дяволи, малко ни провървя, но заслужихме тази победа", каза още немецът.

 

  Сподели
136