Резултати от Лига Европа


FUTBOL-TV

Резултати от Лига Европа

Виляреал победи Спарта Прага като домакин с 2:1 в първи четвъртфинален мач между двата отбора в турнира Лига Европа. Седрик Бакамбю откри резултата за домакините в 4-ата минута, но в края на първото полувреме чехите изравниха чрез Якуб Брабец. Виляреал стигна до успеха в 63-ата минута, когато точен отново бе Бакамбю. Реваншът в Чехия ще се играе на 17 април.

В същото време шампионът в Лига Европа Севиля направи решителна крачка към полуфиналите на турнира, след като спечели с 2:1 гостуването си на Атлетик Билбао. В 47-ата минута Муниаин центрира отлично, където Адурис остана свободен и вкара с глава - 1:0. В 56-ата минута Муниаин не успя да върне добре към вратаря и Банего пресече паса, след което подаде на Коло и той вкара за 1:1.

В 83-ата минута Гамейро даде отличен пас зад отбраната към Висенте Ибора, който се възползва и отбеляза втория гол за своя тим, оформяйки крайния резултат.

В другата среща от турнира Брага загуби у дома от Шахтьор Донецк с 1:2. Ярослав Ракитски откри резултата в 45-ата минута, а Факундо Ферейра удвои в 75-ата. В края на мача Уилсън Едуардо оформи крайния резултат.

  Сподели
192