Ван Гаал: Ливърпул срещу Юнайтед е голяма реклама


Н. Гавазов

Ван Гаал: Ливърпул срещу Юнайтед е голяма реклама

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал сподели очакванията си от срещата с Ливърпул в осминафиналите на Лига Европа.

"Ливърпул срещу Манчестър Юнайтед винаги е голяма реклама. Така са се развили исторически нещата. Мачът е много важен за двата отбора, тъй като Ливърпул и Юнайтед са се прицелили в Шампионска лига", заяви Ван Гаал.

"Футболът в Англия дълбоко е навлязъл в живота на хората. Разбира се, мечтаех за това и в Испания, и в Германия. Но там проникването на футбола в живота не е толкова дълбоко. Това е един от аспектите, заради които исках да работя в Англия и да получа опит. Това, което виждам е лудост. Но на мен ми харесва, че това е възможност да видя сърцето на клуба, да чувствам феновете във всеки един мач. Това е прекрасно за играчите, а мисля, че и за мениджърите", каза още холандецът.

"Не всички смятат Ливърпул за враг, но някои мислят точно по този начин. Аз не мисля така. Мисля, че Ливърпул е противник. Много фенове искат да победим този противник", добави Ван Гаал.

 

  Сподели
95