Клоп: Отличен жребий


Н. Гавазов

Клоп: Отличен жребий

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели впечатленията си от жребия за 1/8-финалите на Лига Европа, който определи за съперник на мърсисайдци историческия съперник Манчестър Юнайтед.

"Отличен жребий. Заслужаваме да играем такива мачове. Няма да е лесно. Вчера казах на треньорския щаб, че искам да получим Манчестър Юнайтед. В първенството проведохме добър мач с тях, но загубихме с 1:0. Не заслужавахме това. Сега имаме шанс да се представим по-успешно. На този етап няма лесни мачове", заяви Клоп.

"Що се отнася до похвалите на Джерард, искам да благодаря на Стиви. Бих му дал 100 паунда, за да каже това. Не мога да кажа, аз ли съм човекът, който ще даде резултат, но знам способа. Трябва максимално нагледно да показвам това, за да може то да излезе от моята уста и да влезе в ушите на играчите", каза още немецът.

"Тактиката за срещата със Сити? Само ще кажа, че тя няма да се различава от тази, която ни донесе победата на "Етихад". А може би не. Няма тук да обсъждам тактиката, защото дори в Манчестър има телевизори. Разбирам въпроса, но няма да отговоря. Имаме план и моите играчи го знаят", завърши Клоп.

 

  Сподели
92