Лацио елиминира Галатасарай от турнира Лига Европа


FUTBOL-TV

Лацио елиминира Галатасарай от турнира Лига Европа

Лацио отстрани Галатасарай след успех с 3:1 в реванша от 1/16-финалите в турнира Лига Европа. Двата тима бяха завършили при 1:1 в първия двубой в Турция, а сега италианският гранд победи съперника си след бърза размяна на попадения през вторите 45 минути.

Първото полувреме бе доста скучно, като двата отбора оставиха всичко най-интересно за след почивката. В 57-ата минута Алесандро Матри уцели лявата греда. Домакините все пак излязоха напред в резултата в 59-ата минута, когато Марко Пароло вкара с глава за 1:0 с удар от близко разстояние. Две минути по-късно Фелипе Андерсон покачи на 2:0 за Лацио.

в 62-та минута Йозтекин беше намерен от Сабри Сариоглу и с удар в близкия ъгъл намали - 1:2. В 72-та минута Мирослав Клозе, който се беше появил на терена две минути по-рано, засече хубаво центриране на Раду отляво и вкара третото попадение за "орлите". До края на мача Лацио имаше още една възможност за гол, но в добавеното време Антонио Кандрева пропусна и в крайна сметка италианците победиха с 3:1.

  Сподели
96