Ювентус на 1/8-финал след спокойно нулево равенство (видео)


.

Ювентус на 1/8-финал след спокойно нулево равенство (видео)

Отборът на Ювентус се класира за 1/8-финалната фаза в турнира Лига Европа, след като без много да се напряга завърши наравно 0:0 с тима на Аякс в среща реванш от 1/16-финалите на надпреварата, която се игра на стадион "Олимпико" в Торино. Въпреки, че не успя да отбележи гол и да спечели мача, "старата госпожа" се класира на 1/8-финал в турнира, след като успя да надвие с 2:1 Аякс в първата среща на "Амстердам Арина" в Холандия.

"Бианконерите" не си даваха много зор, заради постигнатата победа като гост, но въпреки това имаха по-добрите положения за гол по време на мача. В 16-ата минута дойде най-опасната ситуация за гол през първото полувреме, която бе ан сметкатана Ювентус. Тогава Мохамед Сисоко нямаше късмет, след като ударът му с глава срещна гредата. През втората част Аякс можеше да стигне до попадение чрез Марко Пантелич, който обаче не бе точен и при двата си удара към вратата на Манингер. Освен него и Ериксен застраши вратата на Юве, но Манингер успя да отрази изстрелът му по блестящ начин.

Все пак резултата остана непроменен, което бе напълно достатъчно за Ювентус да продължи в следващата фаза на турнира Лига Европа.

Видео: Тук

АСЕН ТЕРЗИЙСКИ

  Сподели
236