Клоп: Може да спечелим групата


Н. Гавазов

Клоп: Може да спечелим групата

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели мнение за срещата с Бордо от петия кръг на груповата фаза на Лига Европа, в която мърсисайдци постигнаха победа с 2:1.

"Днес новините не са лоши, защото още преди мача знаехме, че Бордо е много по-силен, отколкото показва лошото му положение в таблицата за класиране на Лига 1. Стараехме се да се отбраняваме в средата на терена. Първото полувреме бе по-добро. Имахме повече идеи с топката. Но губехме топката в трудните ситуации. Това бе открита игра за нас", заяви Клоп.

"Имаше няколко странни решение. Надявам се, че думата "странно" не звучи прекалено грубо. Миноле бе с топката в продължение на 20 секунди? ОК. За такова нещо не се дава наказателен удар", каза още немецът.

"Всеки може да печели леките срещи, но този двубой не бе лек. Тази вечер бе важна за отбора, защото се класирахме за следващата фаза на турнира. Преди няколко седмици имахме 3 точки, а сега - 9 и може да спечелим групата. Това е добър шанс за нас. Относно травмата на Стъридж, нищо не знам за нея. Ще трябва да почакаме. Това отново ще е битка и трябва да сме готови за нея. Днес бе отлична атмосфера, ние получихме удоволствие. 2:1 е добър резултат за феновете, за да останат до край на стадиона", завърши Клоп.

 

  Сподели
81