Лацио и Сент Етиен спечелиха мачовете си от своята група


FUTBOL-TV

Лацио и Сент Етиен спечелиха мачовете си от своята група

Лацио записа домакински успех с 3:1 над Розенборг в мача от третия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Срещата започна по неприятен начин за "орлите“, след като Маурисио бе изгонен с директен червен картон още в 6-ата минута. В 28-ата минута Алесандро Матри бе намерен на добра позиция от Антонио Кандрева, и първият бе точен за 1:0.

В 54-ата минута хубава атака от дясно с участието на Алесандро Матри и Фелипе Андресон завърши с гол, след като последният се разписа за 2:0. В 69-ата минута Розенборг върна едно попадение чрез Александър Сьодерланд, а в 79-ата минута реферът отсъди дузпа за домакините, след като Холмар Ейолфсон извърши фаул в наказателното поле. Антонио Кандрева бе точен от бялата точка и оформи крайното 3:1. В добавеното време на двубоя бе отсъден 11-метров наказателен удар и полза на Розенборг, но Алекнсандър Сьодерланд пропусна.

В класирането на Група G Лацио е лидер със 7 точки, а Розенборг е последен с 1 точка. В другия мач от същата група, Сент Етиен се наложи с 1:0 над Днипро. В 44-ата минута, след центриране от дясно, Ромейн Амома намери добре топката и се разписа, донасяйки и трите точки за своя състав.

  Сподели
96