Пиоли: Трябва да сме по-решителни


Н. Гавазов

Пиоли: Трябва да сме по-решителни

Старши-треньорът на Лацио Стефано Пиоли, коментирайки срещата със Сент Етиен от втория кръг на груповата фаза на Лига Европа, заяви, че отборът му е страдал от липса на решителност и хладнокръвие. Както е известно, "орлите" водеха с 3:1 в резултата, с двама човека в повече от своя противник, но шест минути преди края допуснаха гол.

"Не започнахме по най-добрия начин, но след това се поправихме и направихме 3:1. Но не знаехме какво да правим, след като играта се разви чудесно за нас и получихме числено преимущество. не знаехме, дали да вкараме четвърти гол или да пазим резултата", заяви Пиоли.

"Лацио трябва да играе по-решително. В края на срещата настъпи спад в играта ни, нивото на концентрация падна и допуснахме гол. Такова нещо не бива да се случва. Радваме се, че играем в Лига Европа, макар че е тежко да се забрави поражението от Байер. Явно е, че не сме фаворити за спечелване на турнира, но нашата задача е да покажем, че Лацио е конкурентен на три фронта", каза още наставникът на римския отбор.

 

  Сподели
137