Шалке без проблеми срещу Астерас Триполис (видео)


В. Мухарски

Шалке без проблеми срещу Астерас Триполис (видео)

Шалке 04 записа втора убедителна победа в група "К“ на турнира Лига Европа. Немците се наложиха с 4:0 при домакинството на Астерас Триполис и по този начин вече са еднолично на първо място в класирането. Франко Ди Санто бе големият герой за "кралскосините". Той се отчете с хеттрик за днешния успех.

След близо половин час игра Ритер центрира в наказателното поле на Астерас, където Франко Ди Санто се отскубна от защитата и успя да засече топката и да я изпрати във вратата на Теодоропулос. Домакините удвоиха преднината си в 37-та минута. Йоханес Гайс центрира от корнер в наказателното поле, а Франко Ди Санто засече топката с глава и я насочи за втори път във вратата на Теодоропулос.

"Кралскосините“ получиха правото да изпълнят дузпа минута преди почивката, след като Едерсон Тормена игра с ръка в наказателното поле на своя тим. Франко Ди Санто превърна дузпата в гол и направи резултата класически.

По всичко изглеждаше, че след почивката няма да се стигне до нов гол, но все пак пет минути преди края Лерой Сане изведе Клаас-Ян Хунтелаар сам срещу Теодоропулос и за опитния голмайстор не бе проблем да се разпише и да оформи крайния резултат

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
174