Отборът на Лацио пристигна в София


.

Отборът на Лацио пристигна в София

Делегацията на италианския Лацио пристигна в София, където утре ще се изправи срещу българския шампион - Левски в мач от група "G" на Лига Европа. Водените от Давиде Балардини играчи пристигнаха на стария треминал на летище София. Те отказаха категорично да говорят пред насъбралите се журналисти, защото имат медийна забрана. Единствено спортният директор на италианците Игли Таре каза няколко думи и разясни, че никой друг няма да говори.

"Познаваме българския футбол добре, а съперникът ни е отбор, който може да създаде проблеми пред своята публика. Знаем за проблемите, които изпитва Левски, но и ние не се намираме в добър период. Това е част от футбола. Същевременно, когато един тим не е печелил от доста време, се опитва във всяка една следваща среща да компенсира. Според мен, срещу Лацио Левски има възможността да спечели отново доверието на феновете. Ние обаче разполагаме с добър колектив, със силни играчи. Има всички предпоставки да се представим добре. Тези футболисти, с които пристигнахме, знаят, че трябва да се представят така, че да спечелят", завършва Таре

По-късно капитанът на римляните Томазо Роки ще присъства на пресконференцията, която ще даде наставникът Балардини.

Ето и групата от 18 футболисти с които пристигна отборът:
Бизари, Муслера, Крибари, Раду,Лихтщайнер, Дабо, Мени, Матусалем, Маури, Перпетуини, Елисеу, Фоджа, Сарате, Баронио, Роки, Севиери, Луциани, Каванда.

Тренировката на гостите е предвидена от 19:00 часа и ще се проведе на стадион „Георги Аспарухов".

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
262