Дино Топмьолер: Ще се отнесем сериозно към Левски


FUTBOL-TV

Дино Топмьолер: Ще се отнесем сериозно към Левски

Треньорът на Анйнтрахт Франкфурт - Дино Топмьолер бе засипан с въпроси за бойкота на голмайстора на тима Рандал Коло Муани, който не тренира днес и няма да играе утре в реванша срещу Левски. Германският специалист подчерта на официалната пресконференция преди мача, че това отсъствие може да има и положителна страна за отбора.

"Виждам ситуацията около Коло като страхотна възможност за нас като отбор. Зависи как искаме да играем. Ясно е, че Айнтрахт е по-голям от всеки един футболист", коментира Топмьолер.

"Нека изчакаме и видим какво ще се случи през следващите няколко дни. Моят фокус е върху играта на отбора. Ние наистина искаме да влезем в групите", каза той, като намекна, че бъдещето на нападателя ще бъде решено от ръководството на клуба. Той добави, че не е добре да каже в момента всичко, което мисли и чувства. Топмьолер призна, че очаква с нетърпение трансферният прозорец да затвори в петък, за да може да работи спокойно. "Оли (б. а. Гласнер - мениджърът на Айнтрахт) каза, че пие сайдер, не знам дали един сайдер ще му е достатъчен в петък", пошегува се той.

"Левски трябва да дойде в нашия храм, при нашите фенове, в тази атмосфера и тогава ще видим дали те ще оцелеят. Вечерите с европейски мачове са нещо много специално във Франкфурт", каза още Топмьолер.

"Ние няма да хленчим и ще приемем предизвикателството. Искаме да постигнем успех като отбор и с помощна на нашите фенове. Всеки, който е в тима, ще се раздаде напълно", каза още треньорът.

"Ще влезем в мача много мотивирани и ще се отнесем много сериозно с тима на София. Надяваме се на страхотна атмосфера и подкрепа от феновете на стадиона. Наистина искаме да продължим това европейско пътуване", каза японският ветеран на тима Макото Хасебе.

  Сподели
199