Италиано: Надявам се във втория мач да видя друго лице на Фиорентина


Н. Гавазов

Италиано: Надявам се във втория мач да видя друго лице на Фиорентина

Старши-треньорът на Фиорентина Винченцо Италиано коментира загубата с 2:1 от Базел в първи мач от полуфиналите на Лигата на Конференците.

"Тази загуба ме ядоса, защото и без това е трудно да отключиш тяхната защита, а сега ще е още по-сложно, когато те имат да бранят преднината си. Базел е отбор, който никога не се предава. Ако не вкараш три гола срещу тях, те ще продължат да се борят. Видяхме го вече няколко пъти в Лигата на конференциите този сезон. Надявам се във втория мач да видя друго лице на Фиорентина и да опитаме да отключим прибраната им защита. Трябва да сме по-ефективни пред гола. След като поведохме имахме още няколко положения днес, които не използвахме максимално. В Европа нищо не е свършило до последния съдийски сигнал. Базел спечели първата битка, но ние можем да обърнем нещата в реванша..

Те ни изравниха с бърза атака, започнала от защитата и преминала през нашата. Като цяло смятам, че се представихме добре. Те се възползваха максимално от две наши разсейвания. В реванша трябва да ги пречупим и да бъдем по-внимателни при техните контраатаки", заяви Италиано.

  Сподели
270