Скоулс: Второто полувреме бе пълна катастрофа


Н. Гавазов

 Скоулс: Второто полувреме бе пълна катастрофа

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс разкритикува "червените дяволи" за самодоволството им през второто полувреме срещу Севиля.

Автоголове на Тайрел Маласия и Хари Магуайър в края на срещата лишиха Юнайтед от победа в първия четвъртфинален мач от Лига Европа в четвъртък вечер.

Скоулс смята, че това е недопустимо на толкова висок етап от надпреварата. Според Пол, при Сър Алекс Фъргюсън това никога нямаше да се случи.

"Мисля, че понякога се случва да се отпуснеш през второто полувреме. Случвало ли се е това по мое време? Може би, но не мисля, че треньорът би ни позволил да го направим в такъв мач.

Когато играеш мач като четвъртфинал, трябва да играеш за победа. Те трябва да победят съперника с три, четири, пет гола. Изглежда смятат, че е твърде лесно, това е разходка в парка. Но е не е позволено в Европа и срещу Севиля, чийто рекорд всички знаем.

Севиля не бе на ниво през първото полувреме, а Юнайтед игра толкова добре. Мислехте, че ще спечелят с разлика от три, четири, пет гола и тази вечер ще затворят въпроса за изхода от конфронтацията. Второто полувреме бе пълна катастрофа.

Нямаше момент, в който да изглеждаше, че Севиля поставя Юнайтед под толкова силен натиск. Това бе просто странно второ полувреме. Това, което се случи, може да се обясни само със самодоволство“, заяви Скоулс.

  Сподели
513