Комбуаре: Ювентус ще стане за присмех, ако отпадне от Нант


Н. Гавазов

 Комбуаре: Ювентус ще стане за присмех, ако отпадне от Нант

Старши -треньорът на Нант Антоан Комбуаре сподели очакванията си за реванша от Лига Европа срещу Ювентус. В първия мач в Торино отборите завършиха наравно 1:1.

 "В Торино постигнахме подвиг, а сега искаме да направим още един и да отидем в следващия кръг на Лига Европа. Шансовете ни винаги са 20%, но ние ще се възползваме напълно от тях.

Искаме атмосферата да е нажежена, но не толкова нажежена, че отборът и феновете да поемат последствията. Ювентус е фаворит, воден от Алегри, един от най-добрите треньори в света, отборът е свикнал с такива мачове. Нант няма какво да губи, но отпадането им ще направи Юве обект на присмех. Можем да станем легенди на нашия клуб.

През миналия сезон направихме невероятни неща, като победихме ПСЖ и Монако, триумфирахме в Купата на Франция. Сега ще се опитаме да постигнем нов успех, знаейки, че Ювентус е топ клуб, за който играят шампиони като Ди Мария. Да се ​​надяваме, че той ще се представи малко по-зле във втория мач ", цитира Комбуаре La Gazzetta dello Sport.

  Сподели
219