Лудогорец ще запише равенство и срещу Хофе


FUTBOL-TV

Лудогорец ще запише равенство и срещу Хофе

Лудогорец - Хофенхайм
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 27.09.2017 г.
Час: 22:05
Съдия: Павел Рачковски (Полша)


Лудогорец приема Хофенхайм във втора среща от груповата фаза на турнира Лига Европа. Разградчани вече спечелиха една точка след един изигран мач, а не същото може да се каже за немците, които допуснаха поражение от Брага. Хофе е труден отбор за прогнозиране, тъй като редува силни и слаби изяви. Прогнозата на Futbol-tv и Futbolbet е за знак - Х.

Тимът от Разград изглежда колеблив след треньорската рокада. По всичко изглежда, че на Димитър Димитров му е доста трудно, когато трябва да борави с атакуващ стил на игра, с какъвто определено разполагат "зелените". Херо бе близо до сензация в турнира за Купата на България, където в 1/16-финалната фаза игра продължения с втородивизионния Оборище Панагюрище, но все пак успя да отстрани този противник. Последва и спорен мач за първенство срещу друг непретенциозен тим - Септември София. Столични дори поведоха, но с помощта на спорни съдийски решения Лудогорец стигна до пълен обрат и категорична победа.

Все пак очакванията са, че Лудогорец ще изглежда по същия начин, както в София срещу Септември. Вероятно няма да има особени промени, като Димитър Димитров ще заложи на любимата си малко по-прибрана схема. Херо вече учи отбора си за силата на контраатаките, които ще бъдат едно от основните оръжия срещу немския тим. Наставникът обаче на няколко пъти недоволство относно малко резерви, които смята за качествени.

"Няколко пъти казах, че бройката ни на играчи не достига. Има един период, в който за 21 дни имаме 7 мача. Много ще ни е тежко и трудно, но трябва да намерим баланс. За Купата трябваше да бием с разлика и тогава просто нямахме шанс. Ротацията ни е малка и няма кога да почиват играчите. Хофенхайм са силен отбор, доказват го с резултатите си до момента. Те са фаворити", заяви Димитров.

Хофе не се представя добре в евротурнирите. Отборът отпадна от Шампионска лига, след като бе елиминиран от Ливърпул на прага на груповата фаза. В Лига Европа - немският тим стартира с малко очаквана загуба от Брага. В Бундеслигата обаче нещата стоят по съвсем различен начин. За първи път в своята история тимът от Зинсхайм има 14 точки след 6 мача. При това Хофе излезе победител в трудни мачове срещу Байерн Мюнхен и Шалке 04.

Иначе за мача в България, младият наставник на тима Юлиан Нагелсман има само един проблем и той е свързан с Амири, който има травма. Той ще бъде до последно под въпрос за мача с Лудогорец.

"Надявам се контузията на Амири да не е сериозна. Той има проблеми с костица в стъпалото. Искам да поздравя Гайгер за представянето му срещу Шалке. Все още не сме свикнали със сгъстения цикъл. Сега ни предстои гостуване в България. В него нямаме право на грешка", заяви младият специалист на Хофе.



ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ХОФЕНХАЙМ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Лудогорец Разград
(България)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
24.09.2017 Първа ПФЛ Септември София 1 - 4 Лудогорец Разград
21.09.2017 Купа на България Оборище Панагюрище 1 - 1 Лудогорец Разград
18.09.2017 Първа ПФЛ Лудогорец Разград 2 - 1 Ботев Пловдив
14.09.2017 ЛЕ група C Истанбул Башакшехир 0 - 0 Лудогорец Разград
09.09.2017 Първа ПФЛ Славия 0 - 4 Лудогорец Разград


Последни 5 срещи - Хофенхайм
(Германия)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
23.09.2017 Бундеслига Хофенхайм 2 - 0 Шалке 04
20.09.2017 Бундеслига Майнц 05 2 - 3 Хофенхайм
17.09.2017 Бундеслига Хофенхайм 1 - 1 Херта Берлин
14.09.2017 ЛЕ група C Хофенхайм 1 - 2 Спортинг Брага
09.09.2017 Бундеслига Хофенхайм 2 - 0 Байерн Мюнхен


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
  Сподели
242