Пробвайте знак 1 за Маритимо - Ботев


FUTBOL-TV

Пробвайте знак 1 за Маритимо - Ботев

Маритимо - Ботев Пловдив
Стадион: "Ещадио дош Барейрош", Фуншал, Мадейра
Дата: 03.08.2017г.
Час: 21:00
Съдия: Сърджан Йованович (Сърбия)


Маритимо приема Ботев Пловдив на своя стадион в среща-реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Първата среща завърши при нулево равенство и по този начин интригата се запази. Все пак тимът от о-в Мадейра има леко предимство заради фактора домакинство. Прогнозата на Futbol-tv и Futbolbet е за знак - 1.

Голямата звезда на Ботев Пловдив Тодор Неделев пропуска мача с Маритимо.  Плеймейкърът не успя да се възстанови от травмата в адуктора, получена в първата среща и остана да се лекува в Пловдив. На Неделев бе дадена почивка и в мача срещу ЦСКА, но дори това не му се отрази позитивно. Новината е доста неприятна за треньорския щаб, тъй като именно Неделев е считан за лидер на тима.

Другият контузен в състава на "канарчетата" Фернандо Виана попадна в групата за мача и дори е с добри шансове да играе в реванша. От лекарския щаб ще направят всичко възможно Виана да попадне в стартовия състав.

Почти сигурно последния си мач за отбора ще изиграе Омар Косоко, който е пред трансфер в отбора от ОАЕ - Ал Фуджейра. Той бе пазен за Маритимо и игра едва няколко минути срещу ЦСКА, след като се появи като резерва. Именно срещу "армейците" си проличаха доста слабости в защита, а пловдивчани допуснаха катастрофална загуба с 2:6. Иначе треньор на Косоко ще му бъде Диего Марадона. Пловдивчани пък ще приберат от сделката 250 хил. евро., което ще се окаже добре за бюджета на тима.

"Готвим се за тежка среща. Имаме сили да елиминираме съперника. Имаме проблеми около състава, но се надявам момчетата да дадат всичко от себе си. Във футбола най-важен е следващият мач. Опитваме се да не мислим за тежката загуба от ЦСКА през уикенда. Фернандо Виана пътува с отбора, но утре ще решим дали да вземе участие. Да, това е последната среща на Омар Косоко", каза старши треньорът на Ботев Николай Киров.

Нивото на защитата на Маритимо за мача в четвъртък определено ще бъде отслабено, тъй като централният бранител Маурисио е подписал с тим от японското първенство и напусна Маритимо преди броени часове.

"Изиграхме добър мач има в България, без да отстъпваме. Сега ни предстои нов труден мач. Те имат добър отбор и треньорът Даниел Рамос вече ни представи необходимата информация. По време на мача се видя, че те имат добри нападатели. Но нашата главна цел е да преминем този етап, да достигнем плейофите и след това да попаднем в груповата фаза на турнира", заяви нападателят на отбора Родриго Пиньо, който се очаква отново да стартира като титуляр.



МАРИТИМО - БОТЕВ ПЛОВДИВ 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Маритимо
(Португалия)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
27.07.2017 ЛЕ Квалификации Ботев Пловдив 0 - 0 Маритимо
22.07.2017 Приятелски срещи Маритимо 1 - 1 Лас Палмас
19.07.2017 Приятелски срещи Шавеш 1 - 0 Маритимо
18.07.2017 Приятелски срещи Маритимо 1 - 0 Ароука
15.07.2017 Приятелски срещи Маритимо 2 - 0 Жил Висенте


Последни 5 срещи - Ботев Пловдив
(България)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
30.07.2017 Първа ПФЛ Ботев Пловдив 2 - 6 ЦСКА София
27.07.2017 ЛЕ Квалификации Ботев Пловдив 0 - 0 Маритимо
23.07.2017 Първа ПФЛ Славия 2 - 3 Ботев Пловдив
20.07.2017 ЛЕ Квалификации Ботев Пловдив 4 - 0 Бейтар Йерусалим
16.07.2017 Първа ПФЛ Ботев Пловдив 0 - 1 Пирин Благоевград


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
27.07.2017 ЛЕ Квалификации Ботев Пловдив 0 - 0 Маритимо
  Сподели
277