Ботев играе добре в Бургас - пробвайте отново знак - 1


FUTBOL-TV

Ботев играе добре в Бургас - пробвайте отново знак - 1

Ботев Пловдив - Маритимо
Стадион: "Лазур", Бургас
Дата: 27.07.2017г.
Час: 20:30
Съдия:


Ботев Пловдив приема Маритимо на стадион "Лазур" в Бургас в първия мач от третия квалификационен кръг в Лига Европа. "Канарчетата" са хвърлили всички сили в мачовете от европейските турнири, дори подценявайки двубоите си от стартиралата Първа лига. Играчите на Ботев се чувстват отлично на стадиона в Бургас, а и се радват на вярната си публика, която със сигурност ще напълни спортното съоръжение. Прогнозата на Futbol-tv и Futbolbet е за знак - 1.

Пловдивчани изглежда напълно са игнорирали срещите от българското първенство. "Жълто-черните" загубиха първия си мач, а преди броени дни се поизмъчиха за трите точки срещу Славия, като в този мач отборът на Николай Киров допусна два гола във вратата си. Определено към този момент всички погледи са насочени към евроизявите на Ботев.

С травми преди двубоя са с Йордан Минев и Омар Косоко. Последният все пак се появи в игра срещу Славия, влизайки като резерва. Косоко имаше леки проблеми с адукторите, но по-голямата причина бе фактът, че той се превръща в звезда на тима, а и интересът към него от страна на други отбори е огромен. Почти сигурно той ще бъде продаден до края на трансферния прозорец. До тогава обаче, на Косоко ще се разчита на 100% - най-вече в мачовете за Лига Европа.

Минев от своя страна продължава да бъде под въпрос. Близнакът често се оплаква от травми, но в повечето случай от лекарския щаб успяват да го вдигнат на крака за важните мачове. Опитът на Минев ще бъде от полза на Ботев и вероятно той ще играе на инжекции.

Като цяло Николай Киров не възнамерява да прави особени промени по състава, разбил с 4:0 Бейтар Йерусалим в реванша от втория предварителен кръг в Лига Европа. Атаката отново ще се води от голмайстора Фернандо Виана, а Фелипе Бризола ще е резерва. "Канарчетата" пак ще търсят ранен гол, като именно силната игра в предни позиции е основният коз на тима дотук в европейските мачове.

Отборът на Маритимо направи равенство 1:1 с Лас Палмас в последната си проверка за лятото. Срещата с испанския тим бе официалното представяне на отбора пред феновете му. Гостите от Лас Палмас първи откриха резултата в мача в 29-ата минута с попадение на Пласерес. В 61-ата минута обаче Пиньо от състава на Маритимо бе точен за крайното 1:1.

"Със сигурност Ботев е силен съперник, след като е спечелил реванша с Бейтар с 4:0. Очакват ни равностойни мачове с този отбор. Мачовете ще са с висока степен на трудност, но ние ще направим всичко, за да продължим напред", заяви треньорът на Маритимо - Даниел Рамос.



ПРОГНОЗА: БОТЕВ ПЛОВДИВ - МАРИТИМО 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
243