Фен на Атлетико преплува километър, за да се снима с Меси


Н. Гавазов

Фен на Атлетико преплува километър, за да се снима с Меси

Привърженик на Атлетико Мадрид преплува километър до яхтата на Лионел Меси, за да се снима с него. Сван Саули почивал на Ибиса на същото място, където Меси и Кристиано Роналдо провеждат отпуската си. Фенът се намирал на един плажовете, когато забелязал яхтата на аржентинеца, разположена на около километър от брега.

Саули решил да доплува до нея, опаковайки мобилния си телефон в полиетиленов плик. Когато фенът се добрал до яхтата, Меси излязъл на палубата и поканил мъжа на борда.

Аржентинецът почерпил Сван със сок и разговарял с него на футболни теми. Оказало се, че мъжът е фен на Атлетико и признал, че по-рано е общувал с няколко футболисти, включително и с Тибо Куртоа.

Смартфонът на Сули бил негоден в резултат на плуването, но Меси направил съвместни снимки със своя телефон, а след това изпратил снимките с помощта на социалните мрежи. След срещата Меси помолил приятели да закарат мъжа до брега с катер.

"Той се държеше с мен не като суперзвезда. Показа се като много гостоприемен и скромен, както и семейството му. Всички те са много забележителни", сподели Сван своите впечатления.

Фенът призна, че на няколко пъти се е опитал да се срещне с Роналдо, но португалецът се държал високомерно.

"Дори не успях да му подам ръка. Той се движи с охрана, която не допуска никой да се доближи до него", каза още фенът.

Роналдо и Меси провеждат отпуската си на Ибиса. Играчите дойдоха на острова с личните си яхти, които паркираха една до друга. Asciari на Роналдо е по скъпа от Seven C на Меси (127 000 евро) с 5 000 евро. Яхтите на Зинедин Зидан, Алваро Мората и Коке са закотвени на същия бряг.

 

  Сподели
178