Бензема: Разочарован съм от шума около тази история


Н. Гавазов

Бензема: Разочарован съм от шума около тази история

В публичното пространство станаха известни думите, които нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема произнесе пред съда във връзка с делото за изнудване на полузащитника на Олимпик Лион Матийо Валбуена.

"Валбуена е мой приятел, ние винаги се шегуваме един друг и се подкрепяме. Научих за това видео три седмици преди разговора ми с Матийо. Обядвах в Мадрид със своя приятел Карим Зенати (друг привлечен по делото) и някой дойде да говори с нас за това видео. Два дни преди мача с Армения разговарях с Валбуена. Казах му, че имам нужда да си поговорим. Той вече бе наясно с тази история. Попита ме какво искат изнудвачите. Каза ми, че ще се срещне със своите адвокати", заяви Бензема.

"Дали му казах, че сън гледал видеото? Не съм го гледал. Честно казвам, не знам защо му казах, че го видях. Казах на Валбуена да се срещне с моя приятел, защото не исках името ми да се замесва като причастно към това. Наистина съм разочарован от шума около тази история. Изнудването е нещо сериозно", каза още французинът.

 

  Сподели
123