Наглостта на футболистите на ЦСКА е безгранична: Отново алкохол и нощен живот


.

Наглостта на футболистите на ЦСКА е безгранична: Отново алкохол и нощен живот

Наглостта на футболистите на ЦСКА явно е безгранична и нямат капка срам от безумията които вършат. Зрители станаха свидетели на поредния пиянски скандал в "червения" клуб. Само часове след оставката на Любослав Пенев, играчи на ЦСКА пиянстваха най-безсрамно в дискотека в Студентски град.

Поредният скандал, свързан с футболисти на ЦСКА, се образува в клуб "Авеню". Няколко от пияниците в клуба се черпеха за оставката на Любо Пенев по-рано същата вечер. Диджеят не спрял да поздравява т. нар. „Принца на Пловдив" - Тодор Тимонов, който беше във вихъра на купона. Явно щастлив от напускането на старшията, Принцът наливаше уиски след уиски.

Много активен на дансинга беше и Павел Виданов, който провали отбора си при гостуването им в Базел.. За разлика от злополучнаата среща, сега е показал добро владеене на танцувалното изкуство и най-безсрамно се е подрусвал в такт с музиката.

Явно след освобождаването на Любослав Пенев, играчите на ЦСКА, отново ще го ударят на нощен живот.

Тепърва ще стане ясно дали босове от "Титан" ще наложат санкция за поредната пиянска издънка на футболисти от ЦСКА. Възможно е и други играчи на "червените" да са били във въпросното заведение в петък вечер, в навечерието на дербито със Славия.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
185