Менди се заканил да отвлече момичето, което се опитал да изнасили


Н. Гавазов

 Менди се заканил да отвлече момичето, което се опитал да изнасили

Защитникът на Манчестър Сити Бенджамин Менди е преследвал момичето и според прокуратурата се е опитал да я изнасили в собствения си дом.

На 29 юни продължи изслушването по делото за обвинение на футболиста на Ман Сити Бенджамин Менди в сексуално насилие. По-рано 28-годишният французин бе признат за невинен по седем обвинения от девет за девет сексуални нападения.

Обвинението твърди, че играчът се е опитал да изнасили една жена и е изнасилил друга. Прокурорът Бенджамин Айна даде показания пред журито, представяйки версията на прокуратурата за инцидента с първото момиче, за което се твърди, че Менди се е опитал да изнасили.

Според говорител на прокуратурата тя се срещнала с Манди и негов приятел в нощен клуб. Момичето е харесвало приятеля на Менди, с когото поддържало връзка и уговорило среща в Манчестър през есента на 2018 г.

На 8 октомври тази година момичето отишло с Менди и негов приятел на ресторант, където френският защитник на "гражданите" й казал, че "ще я отвлече, щом приятелят и обърне гръб".

В къщата на футболиста, където компанията отиде след клуба, сутринта Менди преследва момичето в банята и спалнята. Според нея футболистът "грабнал бельото й от ръцете“ и се опитал да я изнасили.

  Сподели
324