Уловиха Дели Али да вдишва азотен оксид


Н. Гавазов

 Уловиха Дели Али да вдишва азотен оксид

Снимка на Деле Али обиколи социалните медии, на която се вижда как играчът вдишва азотен оксид чрез балони в апартамент в Салфорд.

Али беше сниман в апартамента малко по-малко от месец след като бе изгонен от отбора на Бешикташ от мениджъра Шенол Гюнеш, който каза, че ниското му ниво на принос по отношение на асистенции и голове означава, че той не е на ниво и не заслужава да играе за тима от Истанбул.

26-годишният играч бе обявен за една от най-ярките перспективи на Англия по време на престоя си в Тотнъм, като най-добрият му сезон в кариерата до момента е през 2016/17, където отбеляза 18 гола в лигата в 37 мача, но оттогава всичко се разпадна за него.

Неуспешен наем в Евертън, последван от провал в Турция, а сега той бе уловен да вдишва упойващо вещество, известно като "хепи крек“.

 Али, който утре навършва 27 години, изглежда вече прекарва живот без мисли за футбола, заобиколен от кутии с азотен оксид, балони, текила  и тонизиращо вино – предмети, които по никакъв начин не се свързват с действащ спортист.

  Сподели
202