Реднап: Джордан е истински мъж


Н. Гавазов

Реднап: Джордан е истински мъж

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап определи своя помощник Джо Джордан, като „истински мъж", по отношение на участието му в инцидента по време на първата осминафинална среща от Шампионската лига срещу Милан. Както е известно, през второто полувреме на въпросния мач полузащитникът на „росонерите" Гатузо нападна помощника на мениджъра на Тотнъм, след края на двубоя се опита също да нападне Джордан.

Само истински мъж може да не реагира на насилие. Само истински човек може да запази юмруците си, когато е нападнат. Само истински мъж може да запази самообладание, когато е хванат и блъскан. Такъв истински мъж е треньора на първия отбор от „Уайт Харт Лейн". Истинският мъж се нарича Джо Джордан. Той не реагира, когато беше хванат за гърлото от Дженаро Гатузо, не отговори с юмруци, когато беше блъскан", пише Хари Реднап в своята колонка в The Sun.

В понеделник Дисциплинарната комисия на УЕФА ще се събере на свое заседание, на което ще разгледа инцидента. Според неофициална информация, наказанието на Гатузо ще бъде за пет мача, което означава, че Милан дори и да отстрани Тотнъм, полузащитника има шанс да се появи в тазгодишното издание на турнира само, ако „росонерите" достигнат до финал.

 

  Сподели
129