Ограбиха дома на Пайе


Ограбиха дома на Пайе

Полузащитникът на Олимпик Марсилия Дмитри Пайе стана жертва на престъпници. В нощта на 5 август в неговия дом са проникнали крадци, които са изнесли две кутии с бижута. По предварителни данни престъпниците са проникнали през не заключена врата, по това време Пайе е спал и е открил липсата на вещите два на сутринта. Известно е, че в дома има система за видеонаблюдение, но в тази нощ тя е била изключена.

Източници от полицията твърдят, че Пайе се е лишил от скъпоценности на стойност около 100 000 долара, но самият играч твърди, че сумата е по-малка.

"Отчитайки грешната информация, която циркулира в пресата, искам да кажа следното, а преди всичко да успокоя всички. Това, което се написа или каза за инцидента и споменатите суми е чисто предположение и не отразява реалното положение на нещата. Истина е, че се случи инцидент, но всичко е наред със семейството ми. За щастие, това бе малка кражба и никой не пострада. Но всичко, казано за сумата е чисто предположение", написа Пайе в акаунта си в Twitter.

 


1063