Милан няма право на грешка на Енио Тардини


.

Милан няма право на грешка на Енио Тардини

Парма - Милан
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 24.03.2010
Час: 21:45
Съдия: Емилио Морганти


Програмата на устремилия се към титлата в Серия А Милан е доста тежка като още в предстоящия междинен кръг “росонерите” гостуват на коварния Парма на “Енио Тардини”. “Дуковете” са си осигурили място в златната среда,но ще дадат отпор в името на честта.

В началото на сезона Парма започна страхотно и изглеждаше, че може да се намеси в борбата за Топ 4. Постепенно обаче тимът на Валери Божинов западна, навлизайки в много лоша серия. Тя бе прекъсната и сега Парма редува колебливи и силни игри и се намира на 12-та позиция с 38 точки от 28 мача. В последните си 4 срещи тимът няма загуба като през уикенда направи 1:1 като гост на Бари. У дома Парма има 8 победи.

В неделя Милан пропиля идеална възможност да излезе начело на Серия А, след като стопи изоставане от 9 точки зад Интер до 1. “Росонерите” обаче не можаха да бият у дома Наполи и с оглед предстоящата им много тежка програма трудно ще изпреварят видимо по-силния си градски съперник. Този кръг вероятността Интер да загуби точки у дома срещу Ливорно е доста малка, но пък леонардо може да се надява, че това ще се случи.

Дземаили, Палоши и Божинов са с травми и ще пропуснат мача за Парма. Миранте и Лаунардини са под въпрос. Делафиоре е наказан.

Положението при Милан е доста по-сложно. Аут са Дейвид Бекъм, Огучи Ониеву, Даниеле Бонера, Алесандро Неста и един от малкото футболисти в Милан под 30 години – Алешандре Пато. Бразилецът ще пропусне следващите 3 седмици, поради ново мускулно разтежение.

Предстои тежък мач за Милан, но тимът на Леонардо е по-мотивиран за успех от Парма, тъй като “дуковете” на практика няма за какво да се борят. Поради това е логично гостите да вземат трудна, но ценна победа.  

Последни 5 изиграни срещи:

Парма:

21 февруари Каляри - Парма 2:0 (Серия А)
28 февруари Парма - Сампдория 1:0 (Серия А)
07 март Сиена - Парма 1:1 (Серия А)
14 март Парма - Аталанта 1:0 (Серия А)
21 март Бари - Парма 1:1 (Серия А)

Милан:

28 февруари Милан - Аталанта 3:1 (Серия А)
06 март Рома - Милан 0:0 (Серия А)
10 март Манчестър Юнайтед - Милан 4:0 (Шампионска лига)
14 март Милан - Киево 1:0 (Серия А)
21 март Милан - Наполи 1:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Парма - Милан

41 мача
10 победи за Парма
11 равенства
20 победи за Милан
Голова Разлика: 55:41 за Милан

През този сезон:

31 октомври 2009 Милан - Парма 2:0 (Серия А)


Коефициенти от bet365:
Парма - 5.00
Равен - 3.25
Милан - 1.80

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
124