Рома и Лацио с изненадващи загуби (видео)


.

Рома и Лацио с изненадващи загуби (видео)

Рома записа шокираща загуба с 0:1 от последният в класирането Ливорно на "Олимпико". Единственото попадение за Ливорно реализира капитанът Франческо Тавано малко преди почивката, а през втората част "вълците" така и не успяха да променят негативния за тях резултат, въпреки че играха 25 минути с човек повече, след като титулярният вратар на Ливорно получи незаслужен червен картон.

Видео: Тук

В друг мач от кръга новакът в Сериа "А" Бари победи другият отбор от Рим Лацио с 2:0 у дома. Попаденията реализираха Пауло Витор Барето в 11-ата минута след асистенция на Алмирон и Рикардо Меджорни в края с първия си гол в калчото след отлично подаване на Виталий Кутузов. Последните минути римляните останаха с 10 човека, след като Осман Дабо бе изгонен заради груба проява.

Видео: Тук

Наполи пък излъга Фиорентина с 1:0 като домакин. Единственото попадение бе дело на Маджо в 88-ата минута. Успехът прекъсна серията от четири поредни поражения навън на "небесносините", които се отдалечиха от дъното на таблицата. Това поражение пък смъкна "виолетовите" на пето място в класирането, а на четвъртата позиция вече е Палермо, който надви Удинезе с 1:0.

Видео: Тук


АСЕН ТЕРЗИЙСКИ

  Сподели
282