Преминаването на Бекъм в Милан - под въпрос


.

Преминаването на Бекъм в Милан - под въпрос

Повторното завръщане на звездата на Л.А. Галакси Дейвид Бекъм в Милан е под съмнение. Новината съобщи News of the world . Както е известно, миналата седмица изтече информация, че преговорите за преминаването на бившия капитан на националния отбор на Англия в италианския гранд са в напреднал етап.

Финансово закъсалия Милан обаче явно не може да си позволи да изпълни личните условия на 34 годишния полузащитник, който иска да получава 70000 евро седмично - толкова колкото в американския си отбор в момента. "Росонерите" пък искат да плащат не повече от 40000 евро, което е върнало преговорите в изходно положение.

Ако до сделка не се стигне, вариантите за Бекъм са два: да продължи с американския отбор, но това означава сигурно неучастие на Световното първенство в ЮАР догодина, тъй като Капело заяви вече, че ако футболистът не заиграе в някое от големите европейските първенства няма да го вземе с отбора. Вторият вариант за Бекъм е да прескочи сантименталностите си към Манчестър Юнайтед и да започне преговори с Тотнъм. Наколко клуба от Висшата Лига проявяват интерес към полузащитника, но най-активен в това отношение е именно лондонския клуб, а и Хари Реднап на няколко пъти вече заяви, че ще направи всичко възможно да докара Бекъм в отбора си.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
153