Трансферът на Снайдер в Интер е пред провал?


.

Трансферът на Снайдер в Интер е пред провал?

Трансферът на Уесли Снайдер в Интер е пред провал, защото футболистът е отказал да замине за Милано и е решил да остане в Реал Мадрид, където се надява да получи шанс за изява, съобщава „Марка“, който се позовава на радио „Онда Серо“.Трансферът на Уесли Снайдер в Интер е пред провал, защото футболистът е отказал да замине за Милано и е решил да остане в Реал Мадрид, където се надява да получи шанс за изява, съобщава „Марка“, който се позовава на радио „Онда Серо“.
По-рано днес в медиите на Апенините се появи информация, че холандецът все пак се е съгласил да напусне „Бернабеу” и се е разбрал с шефовете на Нерандзурите, които щяха да платят 15 милиона евро за него.

Малко по-късно обаче, интернет изданията на мадридските „Марка” и „АС” съобщиха, че сделката пропада, тъй като в последния момент футболистът е решил да се откаже, не се е качил на самолета и най-вероятно все пак ще остане при белите с намерението да се бори за мястото си.

Интересно е, че снощи в мача срещу Розенборг с неговия №10 играеше Ласана Диара, което ясно показва, че намеренията на испанския гранд е да се раздели с 25-годишния футболист.

„Все още смятам, че Реал Мадрид е най-добрия клуб в света“, гласи съобщение в официалния сайт на футболиста, който рискува да провали участието си на световното първенство през 2010 година, защото наставникът на Реал Мануел Пелегрини няма намерение да разчита на услугите му.

Провалът на подготвяната сделка ще принуди шефовете на Интер спешно да търсят алтернатива. Най-вероятно на „Сан Сиро“ ще бъде поканен съотборника на Снайдер в Реал Рафаел ван дер Ваарт, а нерадзурите се интересуват и от Алесандро Диаманти, който се подвизава в Ливорно.


АСЕН ТЕРЗИЙСКИ

  Сподели
201