Мансини няма да става чук


.

Мансини няма да става чук

Бразилският полузащитник на Интер Амантино Мансини отказа да премине в английския Уест Хям, съобщава Corriere dello Sport. 28-годишният бразилски национал реши да остане на в Милано и да се бори за титулярно място в състава на Жозе Моуриньо.

Бившата звезда на Рома вкара само един гол за "нерадзурите" в 24-е си мача за тима през миналия сезон в Серия "А" и бе далеч от играта си каквато бе в Рома, но ако и през този сезон продължи по същия начин, несъмнено Мауриньо ще го закове на пейката.

Италианският мениджър на "чуковете" Джанфранко Дзола, който се опитва всячески да усили нападателната линия на отбора, пожела да вземе Мансини на Ъптън Парк, тъй като единствената сериозна опция за него в атака е 26 годишният Карлтън Коул, а това е крайно недостатъчно и може да провали намеренията на мениджъра да подобри представянето си от изминалия сезон.

В крайна сметка Мансини предпочете да остане в Милано и варианта да пътувва до Лондон се отлага, но ще трябва доста да се потруди за да спечели доверието на треньора си Мауриньо.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ.

 

  Сподели
140